Bog & idéLennart Lynge Andersen & Svend Danielsen

Bøger skrevet af Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen

Læs mere om Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen
1 produkter
1 produkter
Lov om fremtidsfuldmagter
Lov om fremtidsfuldmagterLennart Lynge Andersen & Svend Danielsen
909,95 DKK
Hardback
(0)
Lov om fremtidsfuldmagter

Mere om Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen. På listen nedenfor ser du Danielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidsfuldmagt" udgivet af Djøf Forlag - "Lov om fremtidsfuldmagter" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen

Du kan finde to bøger af Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Danielsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Djøf Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsens "Fremtidsfuldmagt"

Det er muligt at købe Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsens "Fremtidsfuldmagt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lov om fremtidsfuldmagter" af Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen

"Lov om fremtidsfuldmagter" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lennart Lynge Andersen & Svend Danielsen