Bog & idéLennart Pedersen

Bøger skrevet af Lennart Pedersen

Læs mere om Lennart Pedersen
1 produkter
1 produkter
Autisme og tilknytning
Autisme og tilknytningBirgitte Mølgård
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Autisme og tilknytning

Mere om Lennart Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Lennart Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pedersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tidlige tegn på autisme. Metoder og instrumenter" udgivet af Videnscenter for Autisme - "Det lille barn med autisme" udgivet af Videnscenter for Autisme - "Autisme og tilknytning" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Lennart Pedersen

Lennart Pedersen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Pedersen fås blot som hæftet. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tidlige tegn på autisme. Metoder og instrumenter" af Lennart Pedersen

Det er muligt at købe Lennart Pedersens "Tidlige tegn på autisme. Metoder og instrumenter" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Videnscenter for Autisme, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lennart Pedersen "Det lille barn med autisme"

Det er muligt at købe Lennart Pedersens "Det lille barn med autisme" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Videnscenter for Autisme.
Detaljer
Fulde navn:
Lennart Pedersen