Bog & idéLennart Stenberg

Bøger skrevet af Lennart Stenberg

Læs mere om Lennart Stenberg
2 produkter
2 produkter
Feltfloraen
FeltfloraenBo Mossberg
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Feltfloraen
Nordens flora
Nordens floraBo Mossberg
749,95 DKK
Indbundet
(1)
Nordens flora

Mere om Lennart Stenberg

Hvis du leder efter en bog fra Lennart Stenberg, tilbyder vi et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Stenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordens flora" udgivet af Gyldendal - "Den nye nordiske flora" udgivet af Gyldendal - "Feltfloraen" udgivet af Gyldendal - "Den nye nordiske flora" udgivet af Gyldendal

Mere om Lennart Stenbergs bøger

Lennart Stenberg har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Stenbergs bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Stenberg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordens flora" af Lennart Stenberg

Det er muligt at købe Lennart Stenbergs "Nordens flora" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lennart Stenberg "Den nye nordiske flora"

Dette er en også en skøn bog fra Stenberg, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lennart Stenberg