Bog & idéLennie Boesen

Bøger skrevet af Lennie Boesen

Læs mere om Lennie Boesen
5 produkter
5 produkter
Geotoper 2 - Lærerhåndbog
Geotoper 2 - LærerhåndbogJørgen Steen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Geotoper 2 - Lærerhåndbog
Geotoper 3 - Elevbog
Geotoper 3 - ElevbogIvan Jacobsen og Jørgen Steen
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Geotoper 3 - Elevbog
Geotoper 3 - Lærerhåndbog
Geotoper 3 - LærerhåndbogJørgen Steen
749,95 DKK
Hæftet
(0)
Geotoper 3 - Lærerhåndbog
Geotoper 2 - Arbejdshæfte
Geotoper 2 - ArbejdshæfteIvan Jacobsen og Jørgen Steen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Geotoper 2 - Arbejdshæfte
Geotoper 2 - Elevbog
Geotoper 2 - ElevbogLennie Boesen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Geotoper 2 - Elevbog

Mere om Lennie Boesen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Lennie Boesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Boesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Geotoper 2 - Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." udgivet af GO Forlag - "Geotoper 3 - Lærerhåndbog" udgivet af GO Forlag - "Geotoper 3 - Elevbog " i serien "Geotoper - geografi for de ældste klasser" udgivet af GO Forlag - "Geotoper 2 - Lærerhåndbog" udgivet af GO Forlag - "Geotoper 2 - Arbejdshæfte" udgivet af GO Forlag - "Geotoper 2 - Elevbog" i serien "Geotoper - geografi for de ældste klasser" udgivet af GO Forlag

Bøger skrevet af Lennie Boesen

Lennie Boesen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Boesens bøger fås i forskellige formater. Boesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: GO Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Geotoper 2 - Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." af Lennie Boesen

Hos Bog & idé er "Geotoper 2 - Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GO Forlag.

Lennie Boesen "Geotoper 3 - Lærerhåndbog"

"Geotoper 3 - Lærerhåndbog" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lennie Boesen