Bog & idéLeo Bech

Bøger skrevet af Leo Bech

Læs mere om Leo Bech
2 produkter
2 produkter
Truet af en vild tyr
Truet af en vild tyrLeo Bech
69,95 DKK
EBOG
(0)
Truet af en vild tyr
I skolens dybe kælder
I skolens dybe kælderLeo Bech
69,95 DKK
EBOG
(0)
I skolens dybe kælder

Mere om Leo Bech

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Leo Bech. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bech.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Truet af en vild tyr" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "I skolens dybe kælder" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion

Mere om Leo Bechs bøger

Leo Bech har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Bech som ebog. Bechs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Elysion.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Truet af en vild tyr" af Leo Bech

"Truet af en vild tyr" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Truet af en vild tyr" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Bechs serie "Solo serien. Rød". Det er Elysion, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Leo Bech "I skolens dybe kælder"

Det er muligt at købe Leo Bechs "I skolens dybe kælder" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "I skolens dybe kælder" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Bechs serie "Solo serien. Rød". Det er Elysion, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leo Bech