Bog & idéLeo Faugli

Bøger skrevet af Leo Faugli

Læs mere om Leo Faugli
2 produkter
2 produkter
Kedjans svaga länk
Kedjans svaga länkLeo Faugli
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Kedjans svaga länk
Sprickan bakom fasaden
Sprickan bakom fasadenPär Andersson
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Sprickan bakom fasaden

Mere om Leo Faugli

Leo Faugli har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fauglis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Kedjans svaga länk" udgivet af SAGA Egmont - "Sprickan bakom fasaden" i serien "Christer Gustafsson" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Leo Faugli

Der er to tilgængelige udgivelser af Leo Faugli hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Faugli som lydbog. Bøgerne af Faugli er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kedjans svaga länk" af Leo Faugli

"Kedjans svaga länk" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Leo Fauglis "Kedjans svaga länk" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

"Sprickan bakom fasaden" af Leo Faugli

Hos Bog & idé er "Sprickan bakom fasaden" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Sprickan bakom fasaden" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Christer Gustafsson". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Leo Faugli