Bog & idéLeo Komischke-Konnerup

Bøger skrevet af Leo Komischke-Konnerup

Læs mere om Leo Komischke-Konnerup
8 produkter
8 produkter
Menneske eller borger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneske eller borgerLeo Komischke-Konnerup
179,96 DKK
Hæftet
(2)
Menneske eller borger
Pædagogiske tænkere
Pædagogiske tænkereMichael Uljens
299,95 DKK
Bog
(1)
Pædagogiske tænkere
#1 Become  yourself
#1 Become yourselfLeo Komischke-Konnerup
39,95 DKK
EBOG
(0)
#1 Become yourself
Bliv dig selv
Bliv dig selvLeo Komischke-Konnerup
89,95 DKK
Paperback
(0)
Bliv dig selv
#1 Bliv dig selv
#1 Bliv dig selvLeo Komischke-Konnerup
39,95 DKK
EBOG
(0)
#1 Bliv dig selv
Empirisk dannelsesforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empirisk dannelsesforskningMichael Uljens
269,96 DKK
Bog
(2)
Empirisk dannelsesforskning
Dannelse der virker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dannelse der virkerAlexander von Oettingen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Dannelse der virker
Menneske eller borger
Menneske eller borgerNicki Leding Olesen
139,95 DKK
e-bog
(2)
Menneske eller borger

Mere om Leo Komischke-Konnerup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Leo Komischke-Konnerup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Komischke-Konnerups bogudgivelser.
Bøgerne fra Leo Komischke-Konnerup findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "#1 Bliv dig selv" i serien "Højskolens 10 bud" udgivet af Forlaget Højskolerne - "#1 Become yourself" i serien "10 Lessons from the Folk High School" udgivet af Forlaget Højskolerne - "Bliv dig selv " i serien "Højskolernes 10 bud" udgivet af FFD's forlag - "Pædagogiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Empirisk dannelsesforskning" udgivet af Gyldendal - "Menneske eller borger" udgivet af Akademisk Forlag - "Mellem individ og samfund" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Menneske eller borger" udgivet af Akademisk Forlag - "Mindretalspædagogik" udgivet af Klim - "Efterskolen i samfundet" udgivet af Klim - "Dannelse der virker" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Leo Komischke-Konnerup

Leo Komischke-Konnerup har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Komischke-Konnerups bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Komischke-Konnerup opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"#1 Bliv dig selv" af Leo Komischke-Konnerup

"#1 Bliv dig selv" findes på den digitale boghylde som ebog. "#1 Bliv dig selv" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Højskolens 10 bud". Det er Forlaget Højskolerne, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"#1 Become yourself" af Leo Komischke-Konnerup

Det er muligt at købe Leo Komischke-Konnerups "#1 Become yourself" som ebog. Hvis du køber "#1 Become yourself" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Komischke-Konnerups serie "10 Lessons from the Folk High School". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Forlaget Højskolerne.
Detaljer
Fulde navn:
Leo Komischke-Konnerup