Bog & idéLeopold Sacher Masoch

Bøger skrevet af Leopold Sacher Masoch

Læs mere om Leopold Sacher Masoch
3 produkter
3 produkter
Venus i pels
Venus i pelsLeopold von Sacher-Masoch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Venus i pels
Venus i pels
STREAM
Venus i pelsLeopold Sacher Masoch
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Venus i pels
Venus i pels
Venus i pelsLeopold Sacher Masoch
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Venus i pels

Mere om Leopold Sacher Masoch

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Leopold Sacher Masoch. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Masoch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Venus i pels" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af LFL's Bladfond - "Venus i pels" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus

Mere om Leopold Sacher Masochs bøger

Leopold Sacher Masoch har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Leopold Sacher Masoch bøger i forskellige formater. Masochs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Venus i pels" af Leopold Sacher Masoch

"Venus i pels" kan købes online som ebog. Med "Venus i pels" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Masochs serie "Bureauets lommebibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LFL's Bladfond.

Leopold Sacher Masoch "Venus i pels"

Det er muligt at købe Leopold Sacher Masochs "Venus i pels" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Masochs serie "Bureauets lommebibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leopold Sacher Masoch