Bog & idéLesley Horton

Bøger skrevet af Lesley Horton

Læs mere om Lesley Horton
1 produkter
1 produkter
På fjendtlig grund
STREAM
På fjendtlig grundLesley Horton
129,95 DKK
Lydbog
(0)
På fjendtlig grund

Mere om Lesley Horton

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger skrevet af Lesley Horton. På listen nedenfor har du de seneste af Hortons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et spørgsmål om skyld" udgivet af Klim - "På fjendtlig grund" udgivet af Klim - "På fjendtlig grund" udgivet af Lytteratur

Mere om Lesley Hortons bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lesley Horton hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Lesley Horton bøger i samtlige formater. Hortons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et spørgsmål om skyld" af Lesley Horton

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Horton, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"På fjendtlig grund" af Lesley Horton

Hos Bog & idé er "På fjendtlig grund" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Lesley Horton