Bog & idéLévi-Strauss Claude

Bøger skrevet af Lévi-Strauss Claude

Læs mere om Lévi-Strauss Claude
1 produkter
1 produkter
Introduktion til Marcel Mauss værker
Introduktion til Marcel Mauss værkLévi-Strauss Claude
199,95 DKK
EBOG
(0)
Introduktion til Marcel Mauss værk

Mere om Lévi-Strauss Claude

Lévi-Strauss Claude har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Introduktion til Marcel Mauss værk". Den er udgivet af Forlaget Philosophia på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lévi-Strauss Claudes "Introduktion til Marcel Mauss værk"

Det er muligt at købe Lévi-Strauss Claudes "Introduktion til Marcel Mauss værk" som ebog. Med "Introduktion til Marcel Mauss værk" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Philosophia.

Endnu en af Lévi-Strauss Claude fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lévi-Strauss Claude