Bog & idéLi Hongzhi

Bøger skrevet af Li Hongzhi

Læs mere om Li Hongzhi
2 produkter
2 produkter
Zhuan Falun
BOEGERTILSTAERKPRIS
Zhuan FalunLi Hongzhi
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Zhuan Falun
Falun Gong
BOEGERTILSTAERKPRIS
Falun GongLi Hongzhi
107,96 DKK
Hæftet
(0)
Falun Gong

Mere om Li Hongzhi

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Li Hongzhi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Hongzhi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Falun Gong" udgivet af Foreningen for Falun Dafa i Danmark - "Zhuan Falun" udgivet af Falun Gong - "Falun gong" udgivet af Foreningen for Falun Gong i Danmark i samarbejde med Klitrose

Mere om Li Hongzhis bøger

Du kan købe tre bøger af Li Hongzhi her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Hongzhis bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Hongzhi er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Li Hongzhis "Falun Gong"

Hos Bog & idé er "Falun Gong" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Foreningen for Falun Dafa i Danmark.

Li Hongzhi "Zhuan Falun"

Hos Bog & idé er "Zhuan Falun" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Falun Gong.
Detaljer
Fulde navn:
Li Hongzhi