Bog & idéLili Widding

Bøger skrevet af Lili Widding

Læs mere om Lili Widding
1 produkter
1 produkter
Dansk-polsk ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk-polsk ordbogWanda Strange Sørensen
332,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk-polsk ordbog

Mere om Lili Widding

Hvis du søger en bog fra Lili Widding, har du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Widding.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk-polsk ordbog" udgivet af Special - "Dansk-polsk ordbog" udgivet af Special

Lili Widdings bøger

Lili Widding har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Widdings bøger som indbundet. Widdings bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Special.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk-polsk ordbog" af Lili Widding

Det er muligt at købe Lili Widdings "Dansk-polsk ordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Special, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dansk-polsk ordbog" af Lili Widding

Det er muligt at købe Lili Widdings "Dansk-polsk ordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.
Detaljer
Fulde navn:
Lili Widding