Bog & idéLilian Rohde og Anja Lea Olsen

Bøger skrevet af Lilian Rohde og Anja Lea Olsen

Læs mere om Lilian Rohde og Anja Lea Olsen
1 produkter
1 produkter
Innovative elever. Undervisning i FIRE faser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovative elever. Undervisning i FIRE faserAnja Lea Olsen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Innovative elever. Undervisning i FIRE faser

Mere om Lilian Rohde og Anja Lea Olsen

Lilian Rohde og Anja Lea Olsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Innovative elever. Undervisning i FIRE faser". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lilian Rohde og Anja Lea Olsens "Innovative elever. Undervisning i FIRE faser"

Det er muligt at købe Lilian Rohde og Anja Lea Olsens "Innovative elever. Undervisning i FIRE faser" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Olsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lilian Rohde og Anja Lea Olsen