Bog & idéLiliana Colanzi

Bøger skrevet af Liliana Colanzi

Læs mere om Liliana Colanzi
2 produkter
2 produkter
Vores Døde Verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vores Døde VerdenLiliana Colanzi
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Vores Døde Verden
Vores døde verden
STREAM
Vores døde verdenLiliana Colanzi
79,95 DKK
Lydbog
(10)
Vores døde verden

Mere om Liliana Colanzi

Hvis du søger en bog fra Liliana Colanzi, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Colanzi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vores døde verden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vores Døde Verden" udgivet af Forlaget Silkefyret

Bøger af Liliana Colanzi

Der er to tilgængelige bøger af Liliana Colanzi hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Liliana Colanzi kan købes i forskellige formater. Colanzis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vores døde verden" af Liliana Colanzi

Hos Bog & idé er "Vores døde verden" tilgængelig som lydbog. Med Liliana Colanzis "Vores døde verden" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Vores Døde Verden" af Liliana Colanzi

Det er muligt at købe Liliana Colanzis "Vores Døde Verden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Silkefyret.
Detaljer
Fulde navn:
Liliana Colanzi