Bog & idéLiliana Lazar

Bøger skrevet af Liliana Lazar

Læs mere om Liliana Lazar
2 produkter
2 produkter
De befriedes land
De befriedes landLiliana Lazar
179,95 DKK
EBOG
(1)
De befriedes land
Djævlebørn
BOEGERTILSTAERKPRIS
DjævlebørnLiliana Lazar
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Djævlebørn

Mere om Liliana Lazar

Liliana Lazar har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Lazars bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De befriedes land" udgivet af Arvids - "De befriedes land" udgivet af Arvids - "Djævlebørn" udgivet af Arvids - "De befriedes land" udgivet af Arvids

Bøger af Liliana Lazar

Du kan bestille fire bøger af Liliana Lazar her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Liliana Lazar bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lazar er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Arvids.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"De befriedes land" af Liliana Lazar

"De befriedes land" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "De befriedes land" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Arvids, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Liliana Lazar "De befriedes land"

Det er muligt at købe Liliana Lazars "De befriedes land" som ebog. Hvis du køber "De befriedes land" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arvids.
Detaljer
Fulde navn:
Liliana Lazar