Bog & idéLilja Sigurdardóttir

Bøger skrevet af Lilja Sigurdardóttir

Læs mere om Lilja Sigurdardóttir
2 produkter
2 produkter
Buret
BuretLilja Sigurdardottir
89,95 DKK
EBOG
(5)
Buret
Buret
STREAM
BuretLilja Sigurdardottir
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Buret

Mere om Lilja Sigurdardóttir

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Lilja Sigurdardóttir, kan du købe et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Sigurdardóttir.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Buret" udgivet af People's - "Buret" udgivet af People's - "Buret" udgivet af People'sPress - "Snaren" udgivet af People'sPress - "Fælden" udgivet af People'sPress - "Fælden" udgivet af People'sPress

Mere om Lilja Sigurdardóttirs bøger

Du kan bestille seks bøger af Lilja Sigurdardóttir her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Sigurdardóttirs bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Sigurdardóttir er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lilja Sigurdardóttirs "Buret"

Hos Bog & idé er "Buret" tilgængelig som ebog. "Buret" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lilja Sigurdardóttir "Buret"

Det er muligt at købe Lilja Sigurdardóttirs "Buret" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Buret" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lilja Sigurdardóttir