Bog & idéLilli Fransen

Bøger skrevet af Lilli Fransen

Læs mere om Lilli Fransen
2 produkter
2 produkter
Medieval Garments Reconstructed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medieval Garments ReconstructedLilli Fransen
224,06 DKK
Hæftet
(0)
Medieval Garments Reconstructed
Nordbomønstre
BOEGERTILSTAERKPRIS
NordbomønstreElse Østergård
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Nordbomønstre

Mere om Lilli Fransen

Lilli Fransen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Fransens bogudgivelser.
Bøgerne fra Lilli Fransen kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nordbomønstre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Nordbomønstre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Medieval garments reconstructed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Medieval Garments Reconstructed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Nordbomønstre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Lilli Fransens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Lilli Fransen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Fransens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Fransen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lilli Fransens "Nordbomønstre"

"Nordbomønstre" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Nordbomønstre" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Nordbomønstre" af Lilli Fransen

Hos Bog & idé er "Nordbomønstre" tilgængelig som pdf. Endnu en af Lilli Fransen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lilli Fransen