Bog & idéLilli Zeuner

Bøger skrevet af Lilli Zeuner

Læs mere om Lilli Zeuner
4 produkter
4 produkter
Interkulturel pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interkulturel pædagogikPeter Hobel
296,96 DKK
Hæftet
(1)
Interkulturel pædagogik
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Det skrøbelige ansvar
Det skrøbelige ansvarMerete Watt Boolsen
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Det skrøbelige ansvar
Gymnasiet i udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gymnasiet i udviklingNikolaj Frydensbjerg Elf
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Gymnasiet i udvikling

Mere om Lilli Zeuner

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Lilli Zeuner. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Zeuner.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lilli Zeuners bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gymnasiet i udvikling" udgivet af Gyldendal - "Udenfor eller indenfor" udgivet af - - "Det skrøbelige ansvar" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Fagsamspil og erkendelse i de gymnasiale uddannelser" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Interkulturel pædagogik" udgivet af U Press - "Fagsamspil og erkendelse i de gymnasiale uddannelser" udgivet af Nyt fra samfundsvidenskaberne - "Cultural sociology from concern to distance" udgivet af Copenhagen Business School - "Kulturelle processer i ungdomsuddannelserne" udgivet af Nyt fra samfundsvidenskaberne - "Sociologisk kulturteori mellem naturvidenskabelig og kulturvidenskabelig tænkning" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Logik eller diskurs" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger skrevet af Lilli Zeuner

Lilli Zeuner har 11 bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Zeuners bøger kommer i forskellige formater. Lilli Zeuner bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gymnasiet i udvikling" af Lilli Zeuner

Hos Bog & idé er "Gymnasiet i udvikling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Udenfor eller indenfor" af Lilli Zeuner

"Udenfor eller indenfor" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Lilli Zeuner