Bog & idéLin Rina

Bøger skrevet af Lin Rina

Læs mere om Lin Rina
4 produkter
4 produkter
Limea – Innerer Sturm
Limea – Innerer SturmLin Rina
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Limea – Innerer Sturm
Vom Wind geküsst
Vom Wind geküsstLin Rina
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Vom Wind geküsst
La biblioteca de los sueños imposibles. Las cartas de Ani Crumb
La biblioteca de los sueños imposibles. Las cartas de Ani CrumbLin Rina
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La biblioteca de los sueños imposibles. Las cartas de Ani Crumb
Elisa Hemmiltons Kofferkrimi
Elisa Hemmiltons KofferkrimiLin Rina
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Elisa Hemmiltons Kofferkrimi

Mere om Lin Rina

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Lin Rina. På listen nedenfor finder du de nyeste af Rinas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Vom Wind geküsst" i serien "Windkind-Dilogie" udgivet af SAGA Egmont - "Limea – Innerer Sturm" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Lin Rinas bøger

Du kan bestille to bøger af Lin Rina her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Rina som lydbog. Rinas bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lin Rinas "Vom Wind geküsst"

"Vom Wind geküsst" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan også altid have "Vom Wind geküsst" af Lin Rina med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Windkind-Dilogie". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Lin Rina "Limea – Innerer Sturm"

Det er muligt at købe Lin Rinas "Limea – Innerer Sturm" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Limea – Innerer Sturm" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Lin Rina