Bog & idéLina Svensson

Bøger skrevet af Lina Svensson

Læs mere om Lina Svensson
2 produkter
2 produkter
Dalbymorden
DalbymordenLina Svensson
29,95 DKK
EBOG
(0)
Dalbymorden
Dalbymorden
DalbymordenLina Svensson
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Dalbymorden

Mere om Lina Svensson

Der er flere bøger af Lina Svensson online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Svenssons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Dalbymorden" i serien "Allers Brott" udgivet af SAGA Egmont - "Dalbymorden" i serien "Allers Brott" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Lina Svensson

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lina Svensson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Lina Svensson bøger i forskellige formater. Svenssons bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dalbymorden" af Lina Svensson

Det er muligt at købe Lina Svenssons "Dalbymorden" som lydbog. Du kan desuden altid have "Dalbymorden" af Lina Svensson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Svenssons serie "Allers Brott". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.

Lina Svensson "Dalbymorden"

Hos Bog & idé er "Dalbymorden" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Dalbymorden" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Allers Brott". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Lina Svensson