Bog & idéLinda Dahl Skjoldborg Lindahl

Bøger skrevet af Linda Dahl Skjoldborg Lindahl

Læs mere om Linda Dahl Skjoldborg Lindahl
1 produkter
1 produkter
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
529,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Linda Dahl Skjoldborg Lindahl

Hvis du søger en bog af Linda Dahl Skjoldborg Lindahl, har du et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lindahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Linda Dahl Skjoldborg Lindahl

Du kan bestille to bøger af Linda Dahl Skjoldborg Lindahl her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Linda Dahl Skjoldborg Lindahl fås i flere formater. Bøgerne af Lindahl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Linda Dahl Skjoldborg Lindahls "Ars pariendi"

Det er muligt at købe Linda Dahl Skjoldborg Lindahls "Ars pariendi" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Linda Dahl Skjoldborg Lindahl "Ars pariendi"

"Ars pariendi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Dahl Skjoldborg Lindahl