Bog & idéLinda Hughes

Bøger skrevet af Linda Hughes

Læs mere om Linda Hughes
1 produkter
1 produkter
I krig og kærlighed
I krig og kærlighedLinda Hughes
99,95 DKK
EBOG
(0)
I krig og kærlighed

Mere om Linda Hughes

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Linda Hughes. Det er "I krig og kærlighed". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "I krig og kærlighed" er desuden tilknyttet serien "Juvelen".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I krig og kærlighed" af Linda Hughes

Hos Bog & idé er "I krig og kærlighed" tilgængelig som ebog. Med "I krig og kærlighed" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Hughes' serie "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Linda Hughes skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Hughes