Bog & idéLinda Lundgaard Andersen

Bøger skrevet af Linda Lundgaard Andersen

Læs mere om Linda Lundgaard Andersen
3 produkter
3 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Biblioteksdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
BiblioteksdidaktikJens Jørgen Hansen
224,96 DKK
Bog
(0)
Biblioteksdidaktik
Socialt arbejde i udsatte boligområder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i udsatte boligområderLinda Lundgaard Andersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i udsatte boligområder

Mere om Linda Lundgaard Andersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Linda Lundgaard Andersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Biblioteksdidaktik" udgivet af Gyldendal - "Socialt arbejde i udsatte boligområder" udgivet af Gyldendal - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Linda Lundgaard Andersens bøger

Du kan finde fire bøger af Linda Lundgaard Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Linda Lundgaard Andersen kan købes i flere formater. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Socialrådgivning og socialt arbejde" af Linda Lundgaard Andersen

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af Andersens serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Biblioteksdidaktik" af Linda Lundgaard Andersen

"Biblioteksdidaktik" er tilgængelig som bog. Dette er en også en skøn bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Lundgaard Andersen