Bog & idéLinda March

Bøger skrevet af Linda March

Læs mere om Linda March
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Norway: The essential guide to customs & cultureMargo Meyer
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture

Mere om Linda March

Hvis du er på jagt efter en bog fra Linda March, har du et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra March.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Mere om Linda Marchs bøger

Linda March har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Marchs bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af March er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Kuperard.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture" af Linda March

"Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Culture Smart". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

"Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture" af Linda March

Det er muligt at købe Linda Marchs "Culture Smart Norway: The essential guide to customs & culture" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Culture Smart". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.
Detaljer
Fulde navn:
Linda March