Bog & idéLinda Palm

Bøger skrevet af Linda Palm

Læs mere om Linda Palm
2 produkter
2 produkter
Venskabsbøger
BOEGERTILSTAERKPRIS
VenskabsbøgerBokförlaget Natur og Kultur
890,96 DKK
Materialekasse
(0)
Venskabsbøger
Venskabskort
BOEGERTILSTAERKPRIS
VenskabskortLinda Palm
593,96 DKK
Materialekasse
(0)
Venskabskort

Mere om Linda Palm

Der findes flere bøger fra Linda Palm tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Palms nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sara vander" i serien "Sjov med Sara" udgivet af Klematis - "10 venskabsbøger" udgivet af Alinea - "Venskabskort" udgivet af Alinea

Bøger af Linda Palm

Der er tre tilgængelige bøger af Linda Palm hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Linda Palm bøger i flere formater. Palms bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Linda Palms "Sara vander"

Hos Bog & idé er "Sara vander" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Palms serie "Sjov med Sara". Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"10 venskabsbøger" af Linda Palm

Hos Bog & idé er "10 venskabsbøger" tilgængelig som materialekassette. Dette er en også en skøn bog fra Palm, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Palm