Bog & idéLinda Schumann Scheel

Bøger skrevet af Linda Schumann Scheel

Læs mere om Linda Schumann Scheel
2 produkter
2 produkter
Refleksion i vejledningssamtaler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Refleksion i vejledningssamtalerLinda Schumann Scheel
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Refleksion i vejledningssamtaler
Kliniske retningslinjer
Kliniske retningslinjerLinda Schumann Scheel
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske retningslinjer

Mere om Linda Schumann Scheel

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Linda Schumann Scheel. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Scheel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Refleksion i vejledningssamtaler" udgivet af Gad - "Kliniske retningslinjer" udgivet af Munksgaard - "Praksislæring" udgivet af - - "Kliniske retningslinjer" udgivet af Gyldendal

Linda Schumann Scheels bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Linda Schumann Scheel hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Linda Schumann Scheel bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Scheel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Refleksion i vejledningssamtaler" af Linda Schumann Scheel

Hos Bog & idé er "Refleksion i vejledningssamtaler" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.

Linda Schumann Scheel "Kliniske retningslinjer"

Det er muligt at købe Linda Schumann Scheels "Kliniske retningslinjer" som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Kliniske retningslinjer" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Schumann Scheel