Bog & idéLinda-Sophia Danielsen

Bøger skrevet af Linda-Sophia Danielsen

Læs mere om Linda-Sophia Danielsen
4 produkter
4 produkter
Moms 1
Moms 1Merete Andersen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Moms 1
Moms 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moms 2Merete Andersen
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Moms 2
Moms 3 - momspligtig værdi
Moms 3 - momspligtig værdiMerete Andersen
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Moms 3 - momspligtig værdi
Moms 4 - International handel
Moms 4 - International handelMerete Andersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Moms 4 - International handel

Mere om Linda-Sophia Danielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Linda-Sophia Danielsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Danielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iværksætterens juridiske udfordringer" udgivet af Djøf Forlag - "Moms 3 - momspligtig værdi" udgivet af Karnov Group Denmark - "Moms 2" udgivet af Karnov Group Denmark - "Moms" udgivet af Karnov Group - "Moms 4 - International handel" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Bøger af Linda-Sophia Danielsen

Linda-Sophia Danielsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde Danielsens bøger som hæftet. Bøgerne af Danielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Linda-Sophia Danielsens "Iværksætterens juridiske udfordringer"

"Iværksætterens juridiske udfordringer" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Linda-Sophia Danielsen "Moms 3 - momspligtig værdi"

Det er muligt at købe Linda-Sophia Danielsens "Moms 3 - momspligtig værdi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark.
Detaljer
Fulde navn:
Linda-Sophia Danielsen