Bog & idéLindsey Fitzharris

Bøger skrevet af Lindsey Fitzharris

Læs mere om Lindsey Fitzharris
2 produkter
2 produkter
Kirurgiens kunst - En blodig historie
STREAM
Kirurgiens kunst - En blodig historieLindsey Fitzharris
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Kirurgiens kunst - En blodig historie
Kirurgiens kunst
Kirurgiens kunstLindsey Fitzharris
189,95 DKK
e-bog
(2)
Kirurgiens kunst

Mere om Lindsey Fitzharris

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Lindsey Fitzharris. På listen nedenfor ser du Fitzharris' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgiens kunst (storskrift)" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Kirurgiens kunst - En blodig historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kirurgiens kunst" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kirurgiens kunst" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Lindsey Fitzharris

Lindsey Fitzharris har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Fitzharris' bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Fitzharris er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirurgiens kunst (storskrift)" af Lindsey Fitzharris

"Kirurgiens kunst (storskrift)" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Det er Lindhardt & Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lindsey Fitzharris "Kirurgiens kunst - En blodig historie"

"Kirurgiens kunst - En blodig historie" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Lindsey Fitzharris' "Kirurgiens kunst - En blodig historie" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lindsey Fitzharris