Bog & idéLine Bjørn Hansen

Bøger skrevet af Line Bjørn Hansen

Læs mere om Line Bjørn Hansen
1 produkter
1 produkter
Sorggrupper i kirken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sorggrupper i kirkenThomas Bjørn Hansen og Christian Juul Busch
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Sorggrupper i kirken

Mere om Line Bjørn Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Line Bjørn Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sorggrupper i kirken" udgivet af Eksistensen - "Sorggrupper i kirken" udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "Sorggrupper i kirken" udgivet af RPF

Line Bjørn Hansens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Line Bjørn Hansen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Hansen som hæftet. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sorggrupper i kirken" af Line Bjørn Hansen

"Sorggrupper i kirken" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sorggrupper i kirken" af Line Bjørn Hansen

"Sorggrupper i kirken" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Religionspædagogisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Line Bjørn Hansen