Bog & idéLine Calberg Neess

Bøger skrevet af Line Calberg Neess

Læs mere om Line Calberg Neess
1 produkter
1 produkter
Barn-til-barn-massage
Barn-til-barn-massageLine Calberg Neess
279,95 DKK
EBOG
(0)
Barn-til-barn-massage

Mere om Line Calberg Neess

Hvis du mangler en bog af Line Calberg Neess, har du et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Calberg Neess' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Barn-til-barn-massage" udgivet af Dafolo A/S - "Barn-til-barn-massage" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo

Bøger af Line Calberg Neess

Der er to tilgængelige udgivelser af Line Calberg Neess hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Line Calberg Neess kommer i samtlige formater. Calberg Neess' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Barn-til-barn-massage" af Line Calberg Neess

"Barn-til-barn-massage" kan købes online som ebog. "Barn-til-barn-massage" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

Line Calberg Neess "Barn-til-barn-massage"

Hos Bog & idé er "Barn-til-barn-massage" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Calberg Neess' serie "Læringsmiljøer i dagtilbud". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Line Calberg Neess