Bog & idéLine Christoffersen

Bøger skrevet af Line Christoffersen

Læs mere om Line Christoffersen
1 produkter
1 produkter
Forskningsmetode for lærerutdanningene
Forskningsmetode for lærerutdanningeneLine Christoffersen
419,95 DKK
HÆFTET
(0)
Forskningsmetode for lærerutdanningene

Mere om Line Christoffersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Line Christoffersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christoffersen.
Bøgerne fra Line Christoffersen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode (6. utg.)" udgivet af Abstrakt forlag - "Forskningsmetode for lærerutdanningene" udgivet af Abstrakt forlag

Mere om Line Christoffersens bøger

Line Christoffersen har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Christoffersens bøger som hæftet. Bøgerne af Christoffersen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Abstrakt forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode (6. utg.)" af Line Christoffersen

"Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode (6. utg.)" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Abstrakt forlag.

"Forskningsmetode for lærerutdanningene" af Line Christoffersen

Hos Bog & idé er "Forskningsmetode for lærerutdanningene" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Abstrakt forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Line Christoffersen