Bog & idéLine Dalum

Bøger skrevet af Line Dalum

Læs mere om Line Dalum
1 produkter
1 produkter
Beskæftigelsesrettet rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Beskæftigelsesrettet rehabiliteringArendse Hovmand Buch
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Beskæftigelsesrettet rehabilitering

Mere om Line Dalum

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger af Line Dalum. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dalums bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Beskæftigelsesrettet rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Mere om Line Dalums bøger

Line Dalum har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Dalums bøger kommer blot som hæftet. Dalums bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Line Dalums "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

"Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Line Dalum "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

"Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Line Dalum