Bog & idéLine Flensberg Jensen

Bøger skrevet af Line Flensberg Jensen

Læs mere om Line Flensberg Jensen
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
829,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksisRed. Bente Annie Sørine Andersen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis

Mere om Line Flensberg Jensen

Der er bare én bog af Line Flensberg Jensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Sygdomslære". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Line Flensberg Jensens "Sygdomslære"

"Sygdomslære" er tilgængelig online som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Line Flensberg Jensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Line Flensberg Jensen