Bog & idéLine Hansen Hjellup

Bøger skrevet af Line Hansen Hjellup

Læs mere om Line Hansen Hjellup
1 produkter
1 produkter
Leseglede i barnehagen : 10 nøkler til god lesekultur
Leseglede i barnehagen : 10 nøkler til god lesekultur10 nøkler til god lesekultur
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Leseglede i barnehagen : 10 nøkler til god lesekultur

Mere om Line Hansen Hjellup

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Line Hansen Hjellup. Bogen hedder "Skolebiblioteket : læring og leseglede i grunnskolen". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skolebiblioteket : læring og leseglede i grunnskolen" af Line Hansen Hjellup

Det er muligt at købe Line Hansen Hjellups "Skolebiblioteket : læring og leseglede i grunnskolen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Hjellup, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Line Hansen Hjellup