Bog & idéLine Larsen

Bøger skrevet af Line Larsen

Læs mere om Line Larsen
5 produkter
5 produkter
Facilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
FaciliteringErhverv div.
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Facilitering
Facilitation
BOEGERTILSTAERKPRIS
FacilitationCecilie van Loon & Henrik Horn Andersen
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Facilitation
Facilitering
FaciliteringCecilie van Loon
419,95 DKK
EBOG
(0)
Facilitering
Hvordan er det at være en flagermus?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan er det at være en flagermus?Thomas Nagel
82,96 DKK
Paperback
(0)
Hvordan er det at være en flagermus?
Facilitation
FacilitationHenrik Horn Andersen
419,95 DKK
EBOG
(0)
Facilitation

Mere om Line Larsen

Der findes flere bøger skrevet af Line Larsen online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Larsens nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Line Larsens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Knitting for Olive" udgivet af Politikens Forlag - "Open Yourself to Blah Blah Blah..." udgivet af Cult Pump - "Multicultural Cooking" udgivet af Saxo Publish - "Facilitation" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Line Larsen

Line Larsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Larsens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Knitting for Olive" af Line Larsen

Hos Bog & idé er "Knitting for Olive" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Open Yourself to Blah Blah Blah..." af Line Larsen

Hos Bog & idé er "Open Yourself to Blah Blah Blah..." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cult Pump.
Detaljer
Fulde navn:
Line Larsen