Bog & idéLine Leth Jørgensen

Bøger skrevet af Line Leth Jørgensen

Læs mere om Line Leth Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse og skriftsprogsvanskelighederKirsten Margrethe Hjorth
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder

Mere om Line Leth Jørgensen

Der er flere forskellige bøger af Line Leth Jørgensen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal

Bøger af Line Leth Jørgensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Line Leth Jørgensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jørgensens bøger kommer kun som hæftet. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Line Leth Jørgensens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Det er muligt at købe Line Leth Jørgensens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Line Leth Jørgensen "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Hos Bog & idé er "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Line Leth Jørgensen