Bog & idéLine Melbøe

Bøger skrevet af Line Melbøe

Læs mere om Line Melbøe
1 produkter
1 produkter
Arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming
Arbeidsinkludering for personer med utviklingshemmingHans A. Hauge (red.)
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming

Mere om Line Melbøe

Line Melbøe har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Line Melbøes "Arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming"

Det er muligt at købe Line Melbøes "Arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Line Melbøe skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Line Melbøe