Bog & idéLine Nielsen

Bøger skrevet af Line Nielsen

Læs mere om Line Nielsen
5 produkter
5 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Elsket af Ham
Elsket af HamLine Nielsen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Elsket af Ham
M-alene
BOEGERTILSTAERKPRIS
M-aleneMette Boysen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
M-alene
Det bliver aldrig det samme igen
Det bliver aldrig det samme igenMartin Ellermann
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Det bliver aldrig det samme igen
Engang en by
BOEGERTILSTAERKPRIS
Engang en byMartin Petersen
215,76 DKK
Hæftet
(3)
Engang en by

Mere om Line Nielsen

Hvis du søger en bog fra Line Nielsen, ser du et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Elsket af Ham" udgivet af Forlaget Scandinavia

Line Nielsens bøger

Line Nielsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Nielsens bøger kommer i samtlige formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Line Nielsen

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Elsket af Ham" af Line Nielsen

"Elsket af Ham" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Scandinavia.
Detaljer
Fulde navn:
Line Nielsen