Bog & idéLine Spicker og Frank Rothstein

Bøger skrevet af Line Spicker og Frank Rothstein

Læs mere om Line Spicker og Frank Rothstein
2 produkter
2 produkter
Sårbare unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sårbare ungeLine Spicker og Frank Rothstein
134,96 DKK
Hæftet
(2)
Sårbare unge
Sårbare unge
STREAM
Sårbare ungeLine Spicker og Frank Rothstein
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Sårbare unge

Mere om Line Spicker og Frank Rothstein

Der er mange bøger skrevet af Line Spicker og Frank Rothstein online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rothstein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sårbare unge" udgivet af Lytteratur - "Sårbare unge" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger af Line Spicker og Frank Rothstein

Du kan købe to bøger af Line Spicker og Frank Rothstein her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Line Spicker og Frank Rothstein kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Rothstein er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sårbare unge" af Line Spicker og Frank Rothstein

"Sårbare unge" er til salg som lydbog. Med Line Spicker og Frank Rothsteins "Sårbare unge" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sårbare unge" af Line Spicker og Frank Rothstein

Hos Bog & idé er "Sårbare unge" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Muusmann Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Line Spicker og Frank Rothstein