Bog & idéLine Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.)

Bøger skrevet af Line Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.)

Læs mere om Line Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.)
1 produkter
1 produkter
Pædagogiske ballader
Pædagogiske balladerLine Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.)
399,95 DKK
Paperback
(0)
Pædagogiske ballader

Mere om Line Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.)

Du kan kun købe en enkelt bog af Line Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Pædagogiske ballader". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Line Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.)s "Pædagogiske ballader"

Hos Bog & idé er "Pædagogiske ballader" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Line Togsverd og Jan Jaap Rothuizen (Red.)