Bog & idéLinea Høiby

Bøger skrevet af Linea Høiby

Læs mere om Linea Høiby
1 produkter
1 produkter
Det de tænker
Det de tænkerLinea Høiby
149,00 DKK
e-bog
(1)
Det de tænker

Mere om Linea Høiby

Linea Høiby har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Høibys seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det de tænker" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det de tænker" udgivet af Byens

Bøger skrevet af Linea Høiby

Du kan finde to bøger af Linea Høiby her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Linea Høiby bøger i samtlige formater. Høibys bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Linea Høibys "Det de tænker"

Det er muligt at købe Linea Høibys "Det de tænker" som e-bog. Med "Det de tænker" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Det de tænker" af Linea Høiby

Det er muligt at købe Linea Høibys "Det de tænker" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Byens, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linea Høiby