Bog & idéLinette Marie Kofod

Bøger skrevet af Linette Marie Kofod

Læs mere om Linette Marie Kofod
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Linette Marie Kofod

Du kan kun finde en enkelt bog af Linette Marie Kofod her hos Bog & idé. Bogen hedder "Basisbog i fysioterapi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Basisbog i fysioterapi" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i fysioterapi" af Linette Marie Kofod

"Basisbog i fysioterapi" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Kofods serie "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Kofod, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Linette Marie Kofod