Bog & idéLinn Hallberg

Bøger skrevet af Linn Hallberg

Læs mere om Linn Hallberg
1 produkter
1 produkter
Et hjem til Hansen
Et hjem til HansenLinn Hallberg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Et hjem til Hansen

Mere om Linn Hallberg

Du kan kun finde en enkelt bog af Linn Hallberg her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Et hjem til Hansen". Det er Lamberths Forlag, der har udgivet den på dansk. "Et hjem til Hansen" er desuden en del af serien "Tiger Karlsen, Pot(t)emager".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et hjem til Hansen" af Linn Hallberg

"Et hjem til Hansen" kan købes online som ebog. "Et hjem til Hansen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Tiger Karlsen, Pot(t)emager". Det er Lamberths Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Linn Hallberg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Linn Hallberg