Bog & idéLinn Stalsberg

Bøger skrevet af Linn Stalsberg

Læs mere om Linn Stalsberg
3 produkter
3 produkter
Efter pandemien
Efter pandemienLinn Stalsberg
99,95 DKK
Paperback
(0)
Efter pandemien
Er Jeg fri nu? Tidsklemte kvinder i verdens bedste land
Er Jeg fri nu? Tidsklemte kvinder i verdens bedste landLinn Stalsberg
99,95 DKK
Paperback
(1)
Er Jeg fri nu? Tidsklemte kvinder i verdens bedste land
Det er nok nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det er nok nuLinn Stalsberg
89,96 DKK
Paperback
(1)
Det er nok nu

Mere om Linn Stalsberg

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Linn Stalsberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Stalsberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det er nok nu" udgivet af Solidaritet - "Det er nok nu" udgivet af Solidaritet - "Er Jeg fri nu? Tidsklemte kvinder i verdens bedste land" udgivet af Solidaritet

Bøger skrevet af Linn Stalsberg

Der er tre tilgængelige udgivelser af Linn Stalsberg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Stalsbergs bøger som paperback. Bøgerne af Stalsberg er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Solidaritet.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det er nok nu" af Linn Stalsberg

Hos Bog & idé er "Det er nok nu" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Solidaritet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Det er nok nu" af Linn Stalsberg

"Det er nok nu" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Solidaritet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linn Stalsberg