Bog & idéLinwwod Barclay

Bøger skrevet af Linwwod Barclay

Læs mere om Linwwod Barclay
1 produkter
1 produkter
Slørede sandheder
STREAM
Slørede sandhederLinwood Barclay
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Slørede sandheder

Mere om Linwwod Barclay

Der er bare én bog af Linwwod Barclay tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Slørede sandheder". Den er udgivet af Jentas på dansk. "Slørede sandheder" er desuden udgivet i serien "Promise Falls".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Slørede sandheder" af Linwwod Barclay

Det er muligt at købe Linwwod Barclays "Slørede sandheder" som lydbog. Med Linwwod Barclays "Slørede sandheder" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Promise Falls". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jentas.

Dette er en også en fantastisk bog fra Barclay, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Linwwod Barclay