Bog & idéLionel Shriver

Bøger skrevet af Lionel Shriver

Læs mere om Lionel Shriver
3 produkter
3 produkter
Hvad med Kevin?
Hvad med Kevin?Lionel Shriver
149,95 DKK
EBOG
(3)
Hvad med Kevin?
Hvad med Kevin?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad med Kevin?Lionel Shriver
116,16 DKK
Paperback
(3)
Hvad med Kevin?
Hvad med Kevin?
STREAM
Hvad med Kevin?Lionel Shriver
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Hvad med Kevin?

Mere om Lionel Shriver

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lionel Shriver. På listen nedenfor ser du de seneste af Shrivers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi er nødt til at tale om Kevin" udgivet af Gyldendal - "Hvad med Kevin?" udgivet af Politikens Forlag

Lionel Shrivers bøger

Du kan købe to bøger af Lionel Shriver her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Lionel Shriver bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Shriver er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lionel Shrivers "Vi er nødt til at tale om Kevin"

"Vi er nødt til at tale om Kevin" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lionel Shriver "Hvad med Kevin?"

"Hvad med Kevin?" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lionel Shriver