Bog & idéLis Engel

Bøger skrevet af Lis Engel

Læs mere om Lis Engel
3 produkter
3 produkter
Den guddommelige krop
Den guddommelige kropAlexander Lowen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den guddommelige krop
Den guddommelige krop
Den guddommelige kropAlexander Lowen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Den guddommelige krop
Bevægelsens poetik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bevægelsens poetikLis Engel
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Bevægelsens poetik

Mere om Lis Engel

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Lis Engel til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Engel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krop psyke verden" udgivet af Hovedland Institut for Idræt, Københavns Universitet - "Fodfæste og Himmelkys" udgivet af INSTITUT FOR IDRÆT - "Krop, psyke, verden" udgivet af INSTITUT FOR IDRÆT - "Billedoplevelse og oplevelsesanalyse - en fortælling fra praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Fodfæste og himmelkys, 2. udgave" udgivet af Billesø & Baltzer - "Dans, dans, dans" udgivet af Frydenlund - "Bevægelsens poetik" udgivet af Institut for Idræt, Københavns Universitet Museum Tusculanum

Lis Engels bøger

Lis Engel har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Engels bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Engel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Krop psyke verden" af Lis Engel

Det er muligt at købe Lis Engels "Krop psyke verden" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Hovedland Institut for Idræt, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lis Engel "Fodfæste og Himmelkys"

Hos Bog & idé er "Fodfæste og Himmelkys" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er INSTITUT FOR IDRÆT, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Engel