Bog & idéLis Holm Petersen

Bøger skrevet af Lis Holm Petersen

Læs mere om Lis Holm Petersen
1 produkter
1 produkter
Sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale problemerMads Uffe Pedersen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociale problemer

Mere om Lis Holm Petersen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lis Holm Petersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Holm Petersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i den kommunale praksis" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Fællesskab og ansvar" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal - "Inklusion - et socialpolitisk indspark" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Lis Holm Petersen

Du kan bestille fire bøger af Lis Holm Petersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Holm Petersens bøger som hæftet. Holm Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lis Holm Petersens "Ledelse i den kommunale praksis"

Det er muligt at købe Lis Holm Petersens "Ledelse i den kommunale praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Fællesskab og ansvar" af Lis Holm Petersen

Det er muligt at købe Lis Holm Petersens "Fællesskab og ansvar" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Holm Petersen