Bog & idéLis Klausen & Gry Hodal

Bøger skrevet af Lis Klausen & Gry Hodal

Læs mere om Lis Klausen & Gry Hodal
2 produkter
2 produkter
Mit Sprog
Mit SprogLis Klausen
179,95 DKK
Paperback
(0)
Mit Sprog
Mit Sprog
Mit SprogLis Klausen & Gry Hodal
89,95 DKK
EBOG
(0)
Mit Sprog

Mere om Lis Klausen & Gry Hodal

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Lis Klausen & Gry Hodal. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hodal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit Sprog" udgivet af Saxo Publish - "Et sprog - flere sprog" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Lis Klausen & Gry Hodals bøger

Lis Klausen & Gry Hodal har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Lis Klausen & Gry Hodal bøger i udvalgte formater. Hodals bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mit Sprog" af Lis Klausen & Gry Hodal

Det er muligt at købe Lis Klausen & Gry Hodals "Mit Sprog" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.

"Et sprog - flere sprog" af Lis Klausen & Gry Hodal

Hos Bog & idé er "Et sprog - flere sprog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Klausen & Gry Hodal