Bog & idéLis Lyngbjerg Steffensen

Bøger skrevet af Lis Lyngbjerg Steffensen

Læs mere om Lis Lyngbjerg Steffensen
4 produkter
4 produkter
Effektiv uden stress
BOEGERTILSTAERKPRIS
Effektiv uden stressLis Lyngbjerg
179,96 DKK
Paperback
(0)
Effektiv uden stress
Ledelse og stress
Ledelse og stressLis Lyngbjerg Steffensen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse og stress
Effektiv uden stress
Effektiv uden stressLis Lyngbjerg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Effektiv uden stress
Ledelse uden stress
Ledelse uden stressLis Lyngbjerg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse uden stress

Mere om Lis Lyngbjerg Steffensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lis Lyngbjerg Steffensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Steffensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse og stress" udgivet af griffle - "Søvnkuren" udgivet af Gads Forlag - "Ledelse og stress " i serien "Lis Lyngbjerg Steffensen" udgivet af Griffle - "Søvnkuren" udgivet af Gads Forlag - "Effektiv uden stress" udgivet af Griffle - "Ledelse uden stress" udgivet af Griffle - "Effektiv uden stress" udgivet af Griffle - "Ledelse og stress" i serien "Lis Lyngbjerg Steffensen" udgivet af Jyllands-Posten

Bøger skrevet af Lis Lyngbjerg Steffensen

Du kan bestille otte bøger af Lis Lyngbjerg Steffensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Steffensens bøger fås i samtlige formater. Lis Lyngbjerg Steffensen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse og stress" af Lis Lyngbjerg Steffensen

"Ledelse og stress" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af griffle.

"Søvnkuren" af Lis Lyngbjerg Steffensen

Det er muligt at købe Lis Lyngbjerg Steffensens "Søvnkuren" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Lyngbjerg Steffensen